Henkinen valmennus

Kohtaan asiakkaan kehon, mielen ja sielun tasoilta. Coaching eli valmennustyyppisessä tapaamisessa autan asiakasta ottamaan käyttöönsä omia voimavarojaan ja vahvuuksiaan sekä lisäämään kokonaisvaltaista kasvua, tasapainoa ja iloa. Käytössäni on useita vaikuttavia menetelmiä ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi huomioiden. Valmennuksessa on mahdollista lähestyä asioita eritasoilta aina ruokavaliosta ja liikunnasta - henkisiin ja/tai hermostoa hoitaviin harjoituksiin. Alitajunnantason asioita voi kohdata turvallisesti rentoutustilassa ja samalla on mahdollista käsitellä tunnetraumoja. Henkiseen valmennukseen on mahdollisuus yhdistää regressiomatka johonkin menneeseen tapahtumaan. Regressiomielikuvamatkan ohjaan turvallisesti ja lempeästi puhdistavassa rentoutustilassa. 

Sydämellä, kokemuksella ja ammattitaidolla.

Esimerkki tapaaminen: asiakkaalla on lapsuudesta traumoja, jotka liittyvät vanhempien alkoholinkäyttöön ja epäasialliseen käytökseen lapsen nähden. Puhdistavassa syvärentoutuksessa matkataan yhdessä turvallisesti asiakkaan kanssa lapsuuden tapahtumiin. Siellä asiakas aikuisena voi kohdata lapsiminän sekä vanhemmat. Lapsiminä on usein näissä tilanteissa haavoittunut, turvaton, peloissaan ja yksinäinen. Asiakas aikuisena voi antaa rakkautta ja huolenpitoa tälle lapsiminälle. Usein lapsiminä lähtee mukaan tilanteesta ja sulautuu lopulta aikuisminän sydämeen. Matkalla voi myös puhua vanhemmille. Tilanteessa on mahdollista molemminpuolinen anteeksiantaminen ja irtipäästäminen. Tämä on usein hyvin vapauttavaa ja vaikuttaa heti asiakkaan olotilaan sekä asiaan liittyvien ihmisten kohtaamiseen. Joskus käy samalla niin, että jokin fyysinen vaiva helpottaa. Elämään voi tulla lisää myötätuntoa ja rakkautta.

Kiitos vielä Minna. Joka kerran jälkeen jää niin hyvä mieli. Tosi rakkaudellinen ja kiitollinen fiilis. Kiitos. 
Kävin vuoden terapiassa, enkä hyötynyt siitä juuri mitään. Sain kahdelta sinun tapaamiselta paljon enemmän mitä koko terapiavuodelta yhteensä. Kiitos Minna. 

Tapaaminen tapahtuu Zoom-yhteyden kautta. 

Hinta 45 min / 65 euroa ja 60 min / 75 euroa.