Hoiva-, avustus ja kotityöpalvelut

Hoiva- ja avustuspalvelu

Familo tarjoaa hoiva- ja avustuspalveluina eri asiakasryhmille mm. asiointi palvelua, henkilökohtaista apua, lastenhoitoa, kuljetuspalvelua, ulkoilutus- ja saattajapalvelua sekä peseytymisen apua. 

Palvelun saa ilman ALV:ia, mikäli asiakkaalla on palvelulle sosiaalinen tai terveydellinen peruste. Asiakkaat voivat ostaa Familon koti- ja tukipalveluita myös ilman sosiaalista tai terveydellistä perustetta. Tällöin esim. lastenhoidosta ja kotitöitä voi hakea kotitalousvähennyksen. Huom. tällä hetkellä kaikki työ alvittomana.


Henkilökohtainen apu

Familo on henkilökohtaisen avun palvelusetelituottaja. Henkilökohtainen apu on avustamista toiminnoissa, joita asiakas itse tekisi ilman vammaa tai sairautta. Henkilökohtainen apu ei ole hoivaa, hoitoa eikä valvontaa. Apua voi saada kotona, harrastuksissa, yhteiskunnallisessa osallistumisessa, sosiaalisessa vuorovaikutuksessa, töissä ja opiskelussa.

Henkilökohtaisen avun palveluseteli on tarkoitettu äkillisiin avustajatarpeisiin esimerkiksi vakituisen avustajan sairastuessa sekä myönnettäessä henkilökohtaista apua pieniin tuntimääriin. Linkki Eksoten sivulle.


Kotityöpalvelu

Familo tarjoaa kotityöpalveluna kauppa- ja asiointipalvelua, ruuan valmistusta, siivousta, vaatehuoltoa sekä piha- ja puutarhatöitä. Työ tapahtuu asiakkaan omilla välineillä.

Palvelun saa ilman ALV:ia, mikäli asiakkaalla on palvelulle sosiaalinen tai terveydellinen peruste. Asiakkaat voivat ostaa Familon koti- ja tukipalveluita myös ilman sosiaalista tai terveydellistä perustetta. Tällöin esim. kotitöistä voi hakea kotitalousvähennyksen. Huom. tällä hetkellä kaikki työ ilman alvia.


Ota yhteyttä

P. 050 5749 256, minna.familo@gmail.com / Minna Laine