Familon ilmoituksenvaraiset sosiaalipalvelut (AVI)

26.09.2019

Familolla on AVI:n (Aluehallintovirasto) lupa tuottaa ilmoituksenvaraisia kotiin tuotettavia sosiaalialan palveluita. Familon asiakkaana ovat lapsiperheet, mielenterveys- ja päihdekuntoutujat sekä vanhukset. Käytännössä tämä tarkoittaa, että voin mm. tuottaa perhetyön palveluita (sis. perhekonsultaatio), toimia ammatillisena tukihenkilönä lastensuojelun asiakasnuorille, antaa tukikeskusteluja, toimia vanhusten kotipalvelussa sekä omaishoidossa. 

Toukokuusta 2019 Familo on ollut Eksoten sosiaalipalveluna tuotettavien kotipalveluiden tukipalvelutuottajien rekisterissä. AVI:n sosiaalipalveluiden ilmoituksenvaraiset palvelut antavat mahdollisuuden tehdä työtä vielä laajemmin ja vaativammalta tasolta. Familolla on myös Eksoten palvelusetelit lapsiperheiden kotipalveluun, henkilökohtaiseen apuun ja henkilökohtaiseen budjetoitiin. 

Familo on hakenut AVI:n lupia terveydenhoidollisiin palveluihin. Tällöin Familolla tulee olemaan luvat myös lääkehoitoon ja sairaanhoitajan kotikäyntiin. Terveydenhuollonpuolen luvat tulevat syksyn aikana. 

Pian on "lupaviidakosta" selvitty :)!Minna Laine, sairaanhoitaja (YAMK), perhekonsultti, rentoutusterapeutti

050 5749256, minna.familo@gmail.com