Irtiotto arjesta

24.06.2019

Juhannusaattona suuntasimme automme kohti Ristijärven upeita maisemia. Olen kovasti ihastunut paikan rauhallisuuteen ja luonnon kauneuteen. Parina viime vuonna olemme vuokranneet mökin Ristijärven rannalta. Mökiltä on suora näkymä kauniiseen järvimaisemaan ja uimaankin pääsee hiekkaiselta rannalta. 

Irtiotto arjesta ja sen ympyröistä tekee niin hyvää :). Erityisesti, kun pääsee nauttimaan luonnon rauhasta. Veden äärellä mieli ja keho rauhoittuvat nopeasti. Paljain jaloin kävely auttaa maadoittumaan ja uinti viileässä järvivedessä aktivoi parasympaattisen hermoston vagushermoa. Mielikuvissa voi ajatella, että tuulen vire puhdistaa väsymystä pois.

Juhannusaaton ilta oli ukkosmyrskyn jälkeen kaunis ja tyyni. Ristijärven rannalla sai nähdä myös useamman juhannuskokon. Tämän usvaisen auringonlaskukuvan otin n klo 23:30 <3.

Juhannuspäivän alkuillasta alkoi sää nopeasti muuttua. Sain ikuistettua hetken ennen myrskyä. Otin kuvan vuokramökkimme terassilta.  Kuva on mielestäni hyvin voimallinen positiivisessa mielessä. Oikea voimakuva minulle. "Hetki ennen myrskyä".