Kiitokset tälle vuodelle - tervetuloa vuosi 2020

25.12.2019

Kiitokset työperheille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille tästä vuodesta

Lämpimät kiitokset tästä vuodesta ja hyvästä yhteistyöstä kaikille työperheille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Jokainen kohtaaminen on aina tärkeä ja opettavainen myös meille. 

Suurin osa työstämme on ollut lapsiperheiden parissa. Työskentelyssä on ollut useita vauva- ja lapsiperheitä, teini-ikäinen, muutama aikuisasiakas ja vanhus. Asiakkaiden ikäjakauma on ollut 2 kk:sta 91-vuotiaaseen. Asiakkaita on tullut eri palveluseteleiden (lapsiperheiden tilapäinen kotipalvelu, omaishoito, henkilökohtainen budjetti) kautta ja itsemaksavina. Itse olen tehnyt kaikkea työtä perustasolta aina vaativaan tasoon asti. Emilia on tehnyt ansiokkaasti lapsiperheiden kotipalvelua. Lämpimät kiitokset Emilia <3! 

Olen verkostoitunut useiden yrittäjien kanssa. Olen kokenut sen hyvin antoisana ja tärkeänä - jopa välttämättömänä.  Olen ollut myös osa Silmuke Oy:n moniammatillista asiantuntijatiimiä. Sydämelliset kiitokset kaikille yrittäjille, joiden kanssa olen yhteistyötä tehnyt. Suurin yhteistyökumppanini on Eksote. Eksotelle suuret kiitokset tästä vuodesta. 

Kiitokset vuosi 2019 - lämpimästi tervetuloa vuosi 2020!

Tervetuloa vuosi 2020

Familon työ on painottunut perheiden kanssa tehtävään työhön - niin tulee painottumaan myös jatkossakin. Pääasiallisena asiakasryhmänä ovat edelleen lapsiperheet. Itse tulen vahvistamaan myös vastaanottotyötä, jossa teen tukikeskusteluja ja perhekonsultaatiota. Vastaanottotyö tapahtuu Silmuke Oy:n viehättävissä tiloissa Kauppakadulla. Emilia tekee jatkossakin osan lapsiperheiden kotipalvelusta. Emilia on kullanarvoinen apu.

Lähdemme hyvillä mielin uuteen vuoteen. Haluamme tarjota asiakkaillemme vaikuttavaa ja ihmisläheistä palvelua elämän erilaisiin tilanteisiin. Tervetuloa asiakkaaksemme <3! 

 Toivon kaikkea hyvää vuoteen 2020. Nähdään :)!

 - Minna 


Ota yhteyttä: minna.familo@gmail.com, 050 5749256 / Minna