NUOTTI-valmennus

Olen toiminut NUOTTI-valmentajana Silmuke Oy:n tiimissä vuodesta 2020. Olen saanut olla kymmenien nuorten elämän matkassa mukana ja nähnyt aivan upeita kasvutarinoita. Voit käydä lukemassa nuorten kokemuksia NUOTTI-valmennuksestani ig tililläni, familo.minna. 

NUOTTI-valmennus on matalankynnyksen palvelu. Yhteydenotto Kelaan riittää. Lääkärinlausuntoa tai lomakkeita ei tarvita. Linkki Kelan sivulle.

NUOTTI-valmennuksessa nuori saa itselleen henkilökohtaisen valmentajan, joka tapaa nuorta ja tarvittaessa nuoren kanssa työskenteleviä ammattilaisia nuoren omassa arkiympäristössä. Valmentaja ja nuori pitävät yhteyttä myös tapaamisten välissä.

Valmentajan avulla nuori
• ymmärtää omat vahvuutensa ja taitonsa
• innostuu suunnittelemaan omaa tulevaisuuttaan
• pystyy ottamaan konkreettisia askelia kohti opiskelu- ja työelämää 

Valmennuksen tarkempi toteutus suunnitellaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Valmennus on nuorelle maksutonta.

NUOTTI-valmennettava voi saada valmennuksen ajalta kuntoutusrahaa. Kysy lisää Kelasta.

NUOTTI-valmennus on tarkoitettu nuorille
• jotka ovat 16-29-vuotiaita
• joilla ei ole opiskelu- tai työpaikkaa tai opinnot ovat vaarassa keskeytyä
• jotka eivät ole suorittamassa ase- tai siviilipalvelusta eivätkä vietä suunniteltua välivuotta
• joiden toimintakyky on heikentynyt tavalla, joka estää heitä suunnittelemasta tulevaisuuttaan ja pääsemästä opiskelemaan tai työhön

Kuulun Silmuke Oy:n NUOTTI-valmentaja tiimiin. Linkki Silmukkeen sivulle. 

En jäänyt kotiin murehtimaan, vaan minusta tuki aktiivinen toimija oman elämäni suhteen. Löysin myös opiskelualan, mikä todella kiinnostaa. NUOTTI-valmennettavan palaute

Minna on ollut loistava tuki ja turva viimosen vuoden aikana. Olen ollut tyytyväinen ja iloinen, että saa asiat aikaseks ja on joku joka tsemppaa ja motivoi. Nuoren palaute. 

Halutessasi voin ottaa kotikäynnille mukaan reippaan ja ihmisläheisen kuntoutuskoira Hertan. Tapaamisia voimme järjestää myös ulkoilun merkeissä, jolloin Hertta tulee mielellään mukaan.

Olemme käyneet Hertan kanssa koira-avusteisuus sosiaali- ja terveysalan työssä koulutuksen